Bloggar om penningsystemetHär listas bloggar och liknande som tar upp penningsystemet och det som hör därtill:6 thoughts on “Bloggar om penningsystemet

 1. Stan sa:

  fler länkar om penningreform –
  https://standelion.wordpress.com/

 2. intressantanyheter sa:

  Tack så mycket, den är nu tillagd, mycket bra sammanställning av kunniga personer som vill förändra till det bättre. Kommer säkert att hämtas en del information därifrån samt länkas dit emellanåt!

 3. Varför är WhiteTV inte med och den Vita Skolan i Nationalekonomi?

 4. intressantanyheter sa:

  Tidsskäl, just denna denna sidan på bloggen har jag inte rört sedan jag startade bloggen:)

  Jag driver detta när jag hinner, och är dessutom inte särskilt kunnig i att driva blogg. Länka gärna i en kommentar så länge om jag inte länkat rätt!

 5. Hej,
  jag ser att denna sida har full koll på problemen med penningsystemet. Men jag ser ingen koppling till Positive Money i UK och dess svenska gren Positiva Pengar där jag engagerar mig. Tillsammans med motsvarande rörelser i 19 andra länder bildar vi ‘International Movement for Monetary Reform.’
  mvh Lars

 6. intressantanyheter sa:

  Hej Lars,

  Blir mycket glad av att se din kommentar, tyvärr hinner jag inte uppdatera bloggen så ofta som jag önskar just nu. Jag har flera gånger skrivit om såväl Positiva Pengar samt Positive Money och är mycket nöjd med ert arbete! Jag brukar numer hänvisa alla mina vänner till er sida och har fått alla era nyhetsbrev. Här är en snabb sökning på de gånger jag skrivit om era organisationer:

  https://intressantanyheter.blog.se/?s=positiva+pengar

  Att ni inte finns med i listan ovan beror enbart på att jag glömt lägga till er, ni är nu tillagda.

  Ni får gärna kommentera till min blogg om nyheter, möten etc som ni har, så ska jag skriva om er ännu oftare!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas.