Intervju med Gerald Celente på Capital Account

Då denna intervju går igenom flera av de saker som några av nyheterna vi länkat till i denna blog tar upp, så kan detta ses som en syn som vissa har av nuläget. Framförallt då i USA, såväl politiskt som ekonomiskt.

Men även det som Andreas Cervenka skrev om i sin senaste krönika i SVD tas upp, dvs vad den förra stora krisen i världen ledde till, nämligena andra världskriget. Även amerikanska presidentvalet samt NDAA diskuteras i Gerald Celentes sammanställning.

Gerald Celente är känd för sina trendanalyser och för att se var såväl ekonomin som politiken är på väg. Det senaste året har hans framtidsscenarior varit väldigt dystra och det har nog bidragit till att han inte lika ofta blir inbjuden till de stora TV-showerna. Tidigare var han en flitig gäst i FOX, CNBC, CNN m.m samt gäst i bl.a Oprahs Show. Han är alltså känd för att kunna förutse stora skeender i världen och här ärnågra av hans omdömen från “mainstreammedia”:

“If Nostradamus were alive today, he’d have a hard time keeping up with Gerald Celente.
— New York Post

There’s not a better trend forecaster than Gerald Celente. The man knows what he’s talking about.
— CNBC

Gerald Celente forecast the 1987 stock market crash, ‘green marketing,’ and the boom in gourmet coffees.
— Chicago Tribune

When CNN wants to know about the Top Trends, we ask Gerald Celente.
— CNN Headline News”

Det är nog inte så att han är särskilt mycket smartare än andra, eller synsk heller för den delen. Det är helt enkelt så att han driver “The Trends Research Institute” som bl.a ger ut tidsskriften “The Trends Journal”. Det enda denna man och hans anställda gör, är alltså att analysera nyheter från hela världen, för att försöka få till en helhetsbild. Detta har bl.a lett fram till att han kunnat förutse följande saker:

  • Finanskrisen 08
  • Aktiekraschen 1987
  • Fastighetskraschen i USA

Nedan intervjun gjord i programmet Capital Account, som går på RT, för fler intervjuer besök denna sida

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cPibdKFnB3A&feature=g-all-u[/youtube]

PS. Det kan vara bra att veta att Gerald Celente har stora problem med människor som försöker tjäna pengar på hans namn genom att starta bloggar med hans namn i, det är därför vi länkar så mycket till hans riktiga sidor. På flera av dessa fejkbloggar sprids saker som Gerald definitivt inte står för. Märkligt nog har inte Google tagit bort dessa bloggar, trots att Geralds advokater har försökt få dem att att göra detta länge. DS.